Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

To eshop θέτει στη διάθεσή σας τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:

  • μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard)
  • μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον λογαριασμό της εταιρείας μας. (Προσοχή: σε περίπτωση που επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να την επιβεβαιώσουμε και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα). Τηλ.: 2103416562, Email:info@unitair.gr).
  • επιτόπου πληρωμή με την παραλαβή των προϊόντων (αντικαταβολή).


Η πληρωμή on-line μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας "Secure Socket Layer " που εξασφαλίζει την κωδικοποίηση (encrypting) των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο δίκτυο. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στo eshop ελέγχονται και αξιολογούνται από την τράπεζα Alpha Bank. Για όλες τις συναλλαγές σας στο eshop, είστε ασφαλισμένοι από την τράπεζα Alpha Bank. Αν η τράπεζα Alpha Bank εκτιμά πως υπάρχει κίνδυνος και αρνείται να εγγυηθεί την ασφάλεια μιας συναλλαγής, είμαστε σε θέση να μη δώσουμε τη διεκπεραίωση της παραγγελία σας.

Για πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τράπεζα, η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 2 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης και επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Πέραν αυτού του ορίου, η παραγγελία θα ακυρωθεί. Συνακόλουθα, η παράδοση πραγματοποιείται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πληρωμής του εμβάσματος. Το ύψος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη. Τα απαραίτητα τραπεζικά στοιχεία του λογαριασμού προς τον οποίον θα πρέπει πραγματοποιήσετε το έμβασμα σας γίνονται γνωστά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.