Ποιοι είμαστε

Unitair - Συστήματα Βιομηχανικού Αυτοματισμού

Από την ίδρυση της βιοτεχνίας κατασκευής εξοπλισμών πεπιεσμένου αέρα “Airblock” από τον Χαράλαμπο Ακριτίδη το 1973, στη Θεσσαλονίκη, την αντιπροσώπευση μεγάλων γνωστών οίκων και μέχρι την ίδρυση υποκαταστημάτων σε Αθήνα, Σίνδο, Ασπρόπυργο και Κρήτη, έχουμε εστιάσει την προσοχή μας στην προσωπική και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, τη λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων βιομηχανικού εξοπλισμού και αυτοματισμού που προσφέρουμε.

 

Από το 1973 είμαστε πιστοί στη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη με γνώμονα την ταχύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτησή του. Οι αντιπροσωπείες που έχουμε εξασφαλίσει αλλά και οι διεθνείς συνεργασίες μας με προμηθευτές του εξωτερικού, αποτελούν εχέγγυο για την ολοκληρωμένη προσφορά μηχανημάτων και παρελκομένων αυτών, που σχετίζονται με τον πεπιεσμένο αέρα.  

Service

Ο εξοπλισμός μιας επιχείρησης ακόμη και με τα πιο προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα είναι ανώφελος εάν δε συνοδεύεται από γρήγορη και αξιόπιστη αλλά συγχρόνως και οικονομική τεχνική εξυπηρέτηση. Δυστυχώς στο παρελθόν αλλά και σήμερα πολλές εταιρίες αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Στην UNITAIR έχοντας αντιληφθεί τη σπουδαιότητα του θέματος, έχουμε οργανώσει τμήμα τεχνικής υποστήριξης και service που όμοιό του δύσκολα συναντά κανείς ακόμη και σε πολύ προηγμένες βιομηχανικά χώρες.

 

Επενδύσαμε στην αγορά εξειδικευμένων αξιόπιστων εργαλείων. Δημιουργήσαμε τρία πλήρως εξοπλισμένα με εργαλεία, αναλώσιμα και ανταλλακτικά mini vans. Στελεχώσαμε το τμήμα service με πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Διαρκώς εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό μας και εκπαιδεύουμε τους τεχνικούς μας στις νέες τεχνολογίες. Το αποτέλεσμα είναι άμεση, σωστή, αξιόπιστη και οικονομική αντιμετώπιση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος σχετικό με αεροσυμπιεστές και κυκλώματα πεπιεσμένου αέρα.

 

UNITAIR ΕΠΕ

 

   

Αθήνα
Σπ. Πάτση 20 Βοτανικός TK 10447 (Χάρτης)
Τηλ: 210 3416562
e-mail: info@unitair.gr

Υπεύθυνος: κ. Ακριτίδης

Ασπρόπυργος
Λ. Δημοκρατίας 68, ΤΚ 19300 (Χάρτης) 

Τηλ: 210 5570070
e-mail: aspropyrgos@unitair.gr

Υπεύθυνος: κ. Χασιώτης

Ηράκλειο
Χριστ. Ξυούρη 17, ΤΚ 71304, Ηράκλειο (Χάρτης)
Τηλ: 2810 311840
e-mail: kriti@unitair.gr

Υπεύθυνος: κ. Τερζόπουλος
 

 

Μενίδι
Δεκελείας 120, ΤΚ 13671, (Χάρτης)
Τηλ: 216 9004287 
e-mail: service@unitair.gr

Υπεύθυνος: κ. Μιχαηλίδης